Flitti

Flitti er en motorsportsklubb i Vestfold. Klubben driver blant annet Flitti Motocrossbane. Både banene Flitti og Siljan ligger i samme området, ved Skien. Det er bare omtrent 20 minutter mellom banene. Klubben arrangerer motocross både for All Star klasser og gjesteklasser. All Star klasser krever at man har medlemskap, mens alle kan kjøre i gjesteklassen for 85 ccm og store sykler (125-450 ccm). Løpene deles inn etter årsklasser.

Flitti Motocrossbane ligger godt skjermet fra bebyggelse, derfor kan man gasse på, og rope og bråke så mye man vil, uten at noen klager. Ikke langt fra banen ligger det også en fin badeplass. Det er mange overnattingsmuligheter i området, både i Skien, på Vindfjelltunet og i lavvo. Dersom du bor i eller ved Skien, er Flitti motorsportsklubb kanskje noe for deg.

Klubben har tilbud til de fleste, og man kan dyrke sin motorsportsinteresse i et sosialt og trivelig miljø. Klubbens medlemmer har treningsmuligheter på begge banene, og kan selvsagt også delta i løp som klubben arrangerer. Motorsport er en fin hobby for både ungdom og voksne, og det er både spennende og lærerikt.

Gjennom å mekke på motorer, lærer man å vedlikeholde og reparere. Når man kjører, lærer man kontroll og mestring.