Flott mobiltilbehør til bruk i bil

Mobiltelefonen er blitt et arbeidsverktøy mange har med seg store deler av dagen, både på arbeidsplassen og på fritiden. Det er også naturlig å ha den med seg i bilen, som underholdningsstasjon eller navigasjonssystem.

Å ha riktig tilbehør til mobilen din i bilen vil være en god investering, så kjøp det du trenger enkelt på nett.

Mobillader

De fleste har opplevd å sette seg i bilen og plutselig oppdage at det ikke har nok strøm på mobilen til den kommende bilturen. Da er det kjekt å ha en mobillader i bilen som enkelt kobles til 12V-uttaket i bilen. Du kan velge mobilladere med ett eller flere uttak slik at du enkelt kan lade flere enheter samtidig. Det finnes også ladere med fast-charging. Disse lar deg lade like raskt eller raskere enn en vegglader.

Mobilholder

En god mobilholder er også et essensielt tilbehør som både er nyttig og praktisk. Den holder mobilen slik at du enkelt kan se skjermen på mobilen under navigering, eller for å se hvem som ringer. Blant tilgjengelige mobilholdere finnes det noen som festes i bilens ventilasjonsvifter, eller som kan festes på dashbordet. Du kan også finne praktiske mobilholdere med magnetisk festesystem.